top of page

Gezichtsacupunctuur of Botox?

Updated: Mar 7, 2020

Acupunctuur bestaat al eeuwen. Het is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en kan helpen bij het behandelen van pijn in het lichaam, hoofdpijn of zelfs misselijkheid. Maar de aanvullende voordelen kunnen u verbazen.


Cosmetische of gezichtsacupunctuur is een veiliger alternatief dan Botox.


Deze cosmetische behandeling is een uitbreiding van de traditionele acupunctuur. Het kan ertoe bijdragen dat de huid er jonger, gladder en rondom gezonder uitziet. En in tegenstelling tot injecties, adresseert acupunctuur niet alleen tekenen van veroudering, maar ook de algehele gezondheid van de huid.


Het werkt intern om je gezondheid te optimaliseren en tegelijkertijd het uiterlijk van je huid te verbeteren.


Op het eerste gezicht ;-) ervaren cliënten een heldere huidskleur. Het is alsof de huid is ontwaakt uit een lange, diepe slaap.


Maar in tegenstelling tot Botox of “fillers" is cosmetische acupunctuur geen snelle oplossing. De focus ligt op het creëren van langetermijnveranderingen in de gezondheid van de huid en het lichaam en niet op een korte-termijn “quick-fix”.

Denk hierbij aan het opbouwen van betere collageenstimulatie, een opgefriste teint, verminderde kaakspanning en een zachtere uitstraling en andere gezondheidsvoordelen zoals verminderde angst en spanning.
4 views0 comments

Comments


bottom of page